DrupalJam IV: Enschede

We encourage users to post events happening in the community to the community events group on https://www.drupal.org.
Xano's picture
Start: 
2009-03-20 12:00 - 21:00 Europe/Amsterdam
Organizers: 
Event type: 
User group meeting

Op vrijdag 20 maart vindt de volgende DrupalJam plaats! Deze keer gaan we naar Enschede in het schone Twente. Dit is dé kans om inspiratie op te doen, te leren, anderen te helpen, je netwerk uit te breiden en om gezellig kennis te maken met tientallen medeDrupallers. En dit allemaal op de Universiteit Twente.

Het programma

12:00
Zaal open.
13:00-14:30
Koffie, thee, koekjes, kennismaking, BoF
14:30-17:00
Presentaties. Deze zullen worden opgedeeld in tracks voor beginnende en gevorderde gebruikers.
17:00-19:00
Avondeten
19:00-21:00
Showcases, praktijkervaringen, etc.
21:00-...
Naborrelen in het centrum, dat een klein eindje van het universiteitsterrein af ligt.

Locatie & faciliteiten

  • Universiteit Twente
    Enschede (Kaart)
    Precieze gegevens volgen nog, aangezien het nog niet zeker is in welk gebouw we zitten.
    • Bereikbaarheid per OV:
      NS-station Enschede-Drienerlo ligt enkele honderden meters van de campus af. Om dit station te bereiken neem je de intercity tot station Hengelo en stap je over op de stoptrein naar Enschede. Op Enschede-Drienerlo loop je na het verlaten van de trein onder het spoor door (van het voetbalstadion af). Aan de weg staan bushaltes voor lijn 1. Deze lijn stopt op een aantal plekken op de campus. Lopen kost ongeveer 15 à 20 minuten. Mocht je na de Jam nog mee willen borrelen in Enschede, dan kan je het beste een retourtje naar Enschede in plaats van Enschede-Drienerlo kopen, dit is goedkoper dan 's avonds alsnog een extra kaartje kopen om naar het centrum te gaan.
    • Bereikbaarheid per auto:
      Je neemt de A1 naar het oosten van het land. Voor de rest: route. Let op: er wordt regelmatig geflitst op het laatste stukje vanaf de snelweg!
  • Bij elk gebouw op de campus zijn gratis parkeerplaatsen.
  • 's Middags is er voor iedereen koffie/thee met een koekje en 's avonds wordt er een broodmaaltijd verzorgd. Deze zijn gratis. Voor versnaperingen tussendoor (op eigen kosten) staan overal koffie- en snoepautomaten. Lunch (broodjes, snacks, soep) is in de kantine van het gebouw te verkrijgen.
  • Wifi voor iedereen!

Aanmelden

De DrupalJam is gratis toegankelijk voor iedereen. We zouden wél graag willen dat je je vooraf aanmeldt, zodat we aan de catering door kunnen geven dat je blijft eten. Je kan op deze manier ook doorgeven of je bepaalde ingrediënten niet mag eten.
LET OP: EEN LAPTOP IS HANDIG ALS JE OPTIMAAL MEE WIL KUNNEN DOEN.

Presentaties

Denk je dat je iets te vertellen hebt? Doe nu je voorstel! Wil je graag ergens een presentatie over zien? Ook dán kan je je ei kwijt. Iedereen mag deze wiki wijzigen om zijn/haar voorstellen en verzoekjes aan de lijst toe te voegen.

Contactpersonen

  • Algemene organisatie, locatie, catering, aanmeldingen: Bart Feenstra, bfeenstra apedinges nederdev .punt. nl. Tel +31 53307615
  • Sponsoring, programma: Kees Kodde, c.kodde apedinges qrios .punt. nl. Tel +31 625412789
  • Marketing, communicatie: Michel van Velde, michel apedinges oneshoe .punt. nl. Tel +31 625412789

Oproep sponsoren

Voor de vierde DrupalJam zijn we nog op zoek naar sponsoren. Zorg voor nét dat ene beetje extra naamsbekendheid in de Drupalwereld! Als u de DrupalJam financieel wilt steunen, kunt u contact opnemen met Kees Kodde: c.kodde apedinges qrios .punt. nl. Tel +31 625412789.

Comments

Congrats!

Wim Leers's picture

Mooi geregeld Xano :)

Ik ga er weer niet bij zijn, die avond moet ik al helpen op een fuif! Volgende keer beter :)

Programma

keesje76's picture

Het programma van deze DrupalJam is in concept klaar: http://drupaljam.nl/programma-enschede. De reacties op Barts verzoek om voorstellen/verzoeken in te dienen zijn wat mager.

Wie durft, wie wil? Bij voorkeur hebben we nieuwe gezichten aan het woord. Heb je een showcase of een goede DrupalTalk? Heb je feedback op het voorlopige programma? Geeft het dan aan op de WIKI: http://groups.drupal.org/node/18632 of neem even contact op met Kees: c.kodde apedinges qrios .punt. nl.

Indien nog nodig

Imre Gmelig Meijling's picture

Ik lees dat het aantal voorstellen wat mager is. Ik heb er nog 1 ingediend (-> Opinion Miner). Had dit al besproken met je, maar ben te laat. Dus... als er nog ruimte is, bij deze. Anders past hij ook wel in de showcases.

Agile veteran and Open Source Evangelist // Clockwork digital engagement agency // Board member at the Dutch Drupal Foundation

Imre, dank voor je inbreng,

keesje76's picture

Imre, dank voor je inbreng, ik neem contact met je op.

Twee weken tot de DrupalJam

keesje76's picture

Status:

Qua sponsoring zijn we op dit moment bijna rond, ondanks de weinig gastvrije opstelling van de universiteit, we 'zoeken' nog 1 of 2 sponsoren voor een bescheiden bijdrage.

De inschrijvingen lopen tot nu toe wat achter bij de verwachtingen. Ik ben van mening dat voor zowel beginners als gevorderden er een behoorlijk goed programma staat dankzij de toegezegde medewerking van de diverse sprekers. Toegang is nog gratis ook!

Spread the word zou ik zeggen, de DrupalJam heeft online best wat media aandacht, maar het kan altijd beter. Ken je startende/gevorderde Drupal gebruikers of webbouwers waarvoor de DrupalJam interessant is? Nodig ze uit. Er zijn banners en een poster beschikbaar om de DrupalJam onder de aandacht te brengen: http://drupaljam.nl/zeg-het-voort. Hoe meer zielen...

Banner code:

<a href="http://www.drupaljam.nl"><img src="http://drupaljam.nl/sites/drupaljam.nl/files/img/drupaljam_banner_twente.jpg" alt="DrupalJam 20 maart Enschede"></a>

Only local images are allowed.

Nog een halve week! Alles is

Xano's picture

Nog een halve week! Alles is rond en we hebben een geweldig programma. Het enige dat we nog nodig hebben ben JIJ. Kom ook gezellig en meld je aan via http://drupaljam.nl. Tot vrijdag!
Only local images are allowed.

ben van de partij...

nilicule's picture

... en heb er zin in!

Tot dan :)

Precieze gegevens

alexanderpas's picture

Precieze gegevens volgen nog, aangezien het nog niet zeker is in welk gebouw we zitten.

any updates?

Zie

gaele's picture

Zie drupaljam.nl:

Universiteit Twente
Cubicus, gebouw 41

En het was weer geweldig :)

Xano's picture

En het was weer geweldig :) Houd allemaal deze group in de gaten voor de aankondiging van de volgende Jam!