Kort demo av modulen Panels

We encourage users to post events happening in the community to the community events group on https://www.drupal.org.
Itangalo's picture

Panels är en rätt omfattande modul. Den kan användas för att bygga layouter, men också saker som att koppla samman data som ska visas, dela upp data som ska visas, bestämma vilken data som ska visas i olika sammanhang, bestämma hur cachning ska användas för olika block/rutor/regioner. Och mer.

Om du springer iväg och börjar bygga all din layout med Panels kommer du förmodligen att få en del prestandaproblem. Det är en tung modul som gör en massa olika saker. Men i rätt sammanhang kan det vara en guldgruva, och det är definitivt en modul man bör känna till.

Här är en kort demonstration av några av de saker man kan göra med Panels.

Disclaimer: Varje onsdag (nästan) har vi på NodeOne en opretentiös demonstration av något som har med Drupal att göra, för att sprida kunskaper mellan olika kompetensgrupper på företaget. Vi spelar in och delar ut demonstrationerna som screencasts, när vi ändå håller dem, men har inte lagt någon tid på att redigera eller snygga till dem. Det betyder att det kan förekomma skrapande stolar, hostningar, dåligt ljud och möten som avbryter demonstrationen. Och bra tips för dig som vill lära dig mer om Drupal.

Dessutom: Missa inte Drupalträffen i Stockholm den 21 december!

Only local images are allowed.

Sweden

Group notifications

This group offers an RSS feed. Or subscribe to these personalized, sitewide feeds:

Hot content this week