Drupal-lördag

tsvenson's picture

Hej alla,

Ett tag sedan jag var aktiv här. Har haft en längre mörk och jobbig period i livet, men är nu så sakterligen på väg tillbaka och allt mer motiverad komma igång och bygga sajt med Drupal igen.

Tänkte det kunde vara kul att träffas hemma hos mig och prata om dittan och allting Drupal om någon kan vara intresserad.

Har avsatt kommande lördag från lunch och framåt.

Har inget speciellt ämne planerat utan vi tar det faller på. Självklart kan egen dator medtas för lite hackande och annat kul...

Jag bor i Mölndal och det är busenkelt att hitta hit.

Comments

Team?

Sickan's picture

Hejsan!

Letar efter en person som kan lite (gärna något mer än lite) om Drupal/bildhantering.

Har hamnat i en sådan där konstig situation att när jag hade tid att bygga något så fanns det inga ideer nu när jag vet vad jag skall syssla med så hinner jag inte med.

intresserad?

info@runfast.se

Självklart intresserad. Är

tsvenson's picture

Självklart intresserad. Är bara inte den vassaste på just grafik och bildhantering, men det hindrar ju inte att två eller fler ovana kockar i alla fall kommer en bit närmare lösning ändå. Finns alltid massor av relaterat att lära från processen att luska vidare tillsammans.

Då Jag jobbar hemifrån på mina projekt så det går normalt även bra komma förbi vardagar på dagtid också, även med kort varsel.

--
/thomas
T: @tsvenson | S: tsvenson.com