Meedoen!

We encourage users to post events happening in the community to the community events group on https://www.drupal.org.
bertboerland's picture

De Stichting Drupal Nederland voert jaarlijks veel activiteiten uit. We organiseren congressen, promoten Drupal, zijn een kanaal naar de Drupal Association en brengen Drupal onder het voetlicht bij de doelgroep die ons product nu nog niet voldoende kent.

Er is veel werk dus en meer dan wij als bestuursleden zelf kunnen verzetten. Daarom werken graag met de gehele Drupal gemeenschap nauw samen met een ieder die wil bijdragen aan onze doelen. Dat gaat vaak ad hoc; iemand die helpt een website te bouwen, een mailinglijst bijhoudt of een evenement organiseert.

We willen graag meer gebruik maken van al het talent in onze gemeenschap, voor tal van kleinere en grotere klussen. Vanaf nu gaan we dit minder ad hoc en meer gestructureerd doen.

Als je altijd al meer hebt willen bijdragen aan de Drupal gemeenschap maar het schrijven van code wellicht niet je sterkste kant is, dan is nu de kans om je talenten die je hebt kenbaar te maken.

Kan je een goed design maken? Een website bouwen? Wil je beheer doen? Ken je goede potentiële sprekers voor op een congres? Heb je breed netwerk onder sponsoren? Ken je veel journalisten? Meldt je aan op meedoen @stichtingdrupal.nl, omschrijf wat je kan, wat je wil en wanneer je dit zou willen doen. We nemen dan geregeld contact met je op om te vragen je talent in te zetten.

Drupal Splash Awards development gezocht

Om bovenstaand netwerk direct kracht bij te zetten vragen we iemand te helpen bij het verbeteren van SplashAwards.org. We hebben hier een bedrag van 1.000 euro voor over!
Dus heb je zin in je Kerstvakantie iets leuks én nuttigs te doen, meldt je dan aan op meedoen @stichtingdrupal.nl.

De opdracht is op SplashAwards.org gereed te maken voor het inzenden van case studies. Vorig jaar vroegen we slechts enkele velden in te vullen en was er ruimte voor aanvullende .pdf documenten up te loaden. Dit werkte wat ongestructureerd voor de organisatie en jury. Dit jaar willen we de deelnemers volledige en gestructureerde case informatie in laten zenden. De velden en formats hebben we al. Daarna moeten er enkele views en overzichten worden gemaakt als de ingezonden casussen zijn genomineerd. Daarna willen we dat de jury leden individueel en afzonderlijk een rating van 1 tot 5 aan de casussen kunnen geven. Als laatste moeten we per categorie 1 winnaar kunnen selecteren. Allemaal geen rocketscience voor een beetje ervaren Drupal developer, maar wel erg dankbaar en zichtbaar werk! Naast eeuwige roem en een vergoeding van 1.000 euro wordt je genoemd in de colofon. Het auteursrecht van alles wat je doet, gaat vanzelfsprekend over naar de Stichting.

Bij voorbaat dank namens de Stichting Drupal Nederland,

Bert Boerland
Taco Potze

PS: ter voorkoming van spam is er een spatie toegevoegd bij het email adres, haal deze weg om contact met ons op te nemen :-)