Drupal 8 Commerce release party

slashrsm's picture
Start: 
2017-09-20 19:00 - 23:00 Europe/Ljubljana
Organizers: 
Event type: 
User group meeting

Lokacija: Prostori Studio Matris d.o.o., Industrijska cesta 11e, 6310 Izola - Isola

Kot ste verjetno že obveščeni bodo razvijalci platforme za spletno prodajo Drupal Commerce 20. Septembra izdali Drupal 8 različico. Ob tem pomembnem dogodku se bodo po svetu odvijale zabave in Slovenska Drupal skupnost ne bo izjema.

Tokrat bomo gostovali v prostorih podjetja Studio Matris d.o.o., ki tudi samo uporablja Drupal Commerce za svoj glavni produkt sprintaj.si.

Sprintaj.si logo

Imeli bomo tudi dve predavanji:

  • Iztok Smolič iz AgileDrop nam bo predstavil najpomembnejše novosti, ki jih prinaša najnovejša različica platforme Drupal Commerce.
  • Kevin Kaland iz WizOne solutions nam bo predstavil svoje izkušnje z migracijo Drupal Commerce spletne trgovine iz Drupal 7 na Drupal 8.

Za hrano in jedačo bo poskrbljeno. Ker so vam bili Burgerji na našem zadnjem srečanju zelo všeč smo se dogovorili z ekipo Paleta Bara da se nam pridruži na zabavi in na ponovno navduši s svojimi edinstevnimi okusi.

Poleg tega nam bo ekipa sprintaj.si pripravila kratko predstavitev njihovega delovnega procesa: od PDF-ja do izdelka v treh korakih. Za nas, ki se večinoma ukvarjamo z virtualni produkti, bo še posebej zanimivo. Verjemite mi!

Navodila za pot

Če prihajate iz smeri Ljubljane se peljete mimo Kopra, skozi predor Markovec in avtocesto zapustite na prvem izvozu po predoru (Izola). Na prvem krožišču izberete drugi izvoz, se peljete mimo Petrolove črpalke na levi, na drugem krožišču izberete tretji izvoz in po približno 100 metrih bo sprintaj.si na vaši levi (nekoliko nad cesto).

Sosednje podjetje se imenuje Fikon. Njihovih zastav ne boste mogli zgrešiti. Parkirati je možno neposredno pred objektom.