Drupal&Beers i sessió sobre Paragraphs a Drupal 8

We encourage users to post events happening in the community to the community events group on https://www.drupal.org.
ckrina's picture
Start: 
2017-03-30 19:00 - 21:00 Europe/Madrid
Event type: 
User group meeting

El proper dijous 30 de març farem el proper meetup de Drupal.cat, amb un Drupal&Beers i una nova sessió sobre composició de pàgines complexes amb Paragraphs per Siddharta Navarro d'Atenea tech.

Composició de pàgines complexes amb Paragraphs

Alguna vegada has volgut crear una pàgina amb contingut dinàmic? Es difícil crear pàgines personalitzades amb diferents seccions i opcions que no sempre es repeteixen si no ets un guru de l'HTML. Fins i tot, com a editor novell, pots arribar a realitzar alguna cosa que es vegi realment bé, però després te n'adonaràs de que no es veu bé amb el teu mòbil.
El mòdul Paragraphs està canviant la manera en la que pensem a l'hora de realitzar contingut complex amb Drupal. Aquest sistema ens ofereix una eina potent per a la realització de contingut basat en el disseny tant per a Drupal 7 com per a Drupal 8.

En aquesta sessió realitzaré una revisió general de totes les opcions que ofereix Paragraphs, a més d'alguns exemples reals de l'ús d'aquest mòdul.


El lloc serà al cèntric Barcelona Bagels. Amb Metro s'hi pot arribar des de Verdaguer(L4/L5) o des de Diagonal (L3/L5).

Després de la sessió hi haurà el Drupal&Beers. Vols conèixer altres drupalers amb qui compartir experiències? Busques feina o n'ofereixes? Podràs anuncia-ho als minuts de micro obert després de la sessió o senzillament parlant amb la resta d'assistents.

T'apuntes? https://www.meetup.com/Drupal-Barcelona/events/238267543/

Comunitat catalana del Drupal

Group events

Add to calendar

Group notifications

This group offers an RSS feed. Or subscribe to these personalized, sitewide feeds:

Hot content this week