ePay.bg за Ubercart 2 (Drupal 6)

We encourage users to post events happening in the community to the community events group on https://www.drupal.org.
mmartinov's picture

Здравейте,

на Drupal Meetup-a през април от няколко човека чух, че им липсва модул за плащане през ePay.bg за Ubercart 2, т.е. Drupal 6.

Вчера прикачих тестова версия към това issue: http://drupal.org/node/813112, надявам се скоро да имам възможност да го сложа и на официалната страница на модула (http://drupal.org/project/uc_epaybg) - автора няма нищо против, само трябва да получа CVS access. Тогава ще може да изпращате feature requests & bug reports чрез issue tracker-a, а за сега ще се радвам да го пробвате и да пишете тук ако има нещо. :-)

След известно време, ако всичко е наред ще пусна stable release. Планирам да поддържам и версия за Ubercart 3 (Drupal 7).

Поздрави и до нови срещи! :-)

Comments

браво

vodoleq's picture

супер новина :)

благодарско за модула

goranov1988's picture

благодарско за модула но имам едно запитване
от къде се взима "Секретен ключ (взима се от акаунта в ePay.bg)"
това серииния номер на сертификата ли е при регистрирано юридическо лице или трябва да се направи регистрация като търговец

проблем

goranov1988's picture

Epay.bg payment gateway for Ubercart 6.x-2.x-dev (2010-Юни-01)
Проекта не се поддържа: Този проект вече не се поддръжа и не може да бъде свален. Деактивирането на всички елементи от този проект е силно препоръчително.
Включва: ePay.bg

Не обръщай внимание на

mmartinov's picture

Не обръщай внимание на горното, нещо не можем да се разберем с release system-ата на Drupal. Поддържа се модула, това е повече от ясно :) Ще гледам да го оправя скоро това с release-те, а до тогава най-прясната версия може да се сваля от github account-a ми, посочен на страницата на модула.

Иначе що се отнася до предния въпрос - модула работи с акаунт на търговец, в документацията на epay няма нищо за юридически лица. А и нямам такава регистрация, с която да пробвам.

ако може да те помоля при

goranov1988's picture

ако може да те помоля при следващите ъпдейти на модула да направиш и опция за юридическо лице ... лично аз нямам фирма съответно немога да се регистрирам като търговец ..

Както писах по-горе, в

mmartinov's picture

Както писах по-горе, в документацията (http://online.datamax.bg/epaybg_mrcs_client.tar.gz) няма никъде споменаване на юридическо лице, така че не знам дали е възможно да стане това, което искаш. Всъщност не разбирам какво точно искаш :-)
Проучи въпроса и ако може да стане направи feature request в issue tracker-a.

Btw. на страницата на модула вече има читав 6.x-2.x-dev release :-)

hristos's picture

А този модул дето съществува доколкото виждам е разработен от руснак смятам да го пробвам ама има ли нещо което не е за българия .Може ли да се ползва в тоя вид

Bulgaria

Group organizers

Group categories

Showcase

Group notifications

This group offers an RSS feed. Or subscribe to these personalized, sitewide feeds:

Hot content this week