Web Hosting

stealthbyroot's picture

Pozdrav Svima,

Trebao bih savije o Web Hostingu za moju privatnu www stranicu sa full podrskom za Drupal. Preferiram hrvatske posluzitelje ali ni strani nisu na odmet.

Hvala

Comments

Typing Error

stealthbyroot's picture

Pozdrav Svima,

Trebao bih savijet o Web Hostingu za moju privatnu www stranicu sa full podrskom za Drupal. Preferiram hrvatske posluzitelje ali ni strani nisu na odmet.

Hvala

Sorry

www.hrvatski-hosting.com

medak's picture

www.hrvatski-hosting.com imaju softaculous autoinstaller znaci automatizirane instalacije za više od 200 skripti i podržavaju sve ostale skripte

Promet

stealthbyroot's picture

Nisam bas previse u toku pa me zanima sljedece. Koliko bi bilo dovoljno prometa uzeti za pocetak? Mala pocetnicka stranica sa forumom slikama i blogom.

Za pocetak ti je dosta

medak's picture

Za pocetak ti je dosta najmanji paket, takva stranica kao sto si naveo nebi prelazila niti 5% od najmanjeg paketa kod njih.

Kako www.hrvatski-hosting.com ima taj automatski installer, drupal možeš instalirati sa jednim klikom i to je to, naravno tu imas i mnoge druge skripte. Koliko vidim ima 220+ skripti, a tu imas i razne forume,cms-ove, portale i još mnogo toga, definitivno najbolji installer sa najviše opcija.

evo demo installera i skripti
http://demo.softaculous.com/enduser

Hvala na pomoci i savijetima.

stealthbyroot's picture

Hvala na pomoci i savijetima. Pozzzz

hosting

milja's picture

Moras uzeti u obzir jos jednu cinjenicu, moras pitati web hosting firmu da li standardni paket ukljucuje minimalno 64 MB "PHP memory_limit". To je jako vazno, jer ako ces imati 16, ili 32 i ako instaliras dodatne module biti ce problema. Neke web hosting firme ogranicavaju taj resurs za standardni pakete, tako da prije sto kupis pitaj.

Iacob Domaneant
www.drupal-coder.com

error drupal

abdulganiyu's picture

pls, help me out my page cant display

Your comment displays pretty

uno's picture

Your comment displays pretty fine.