DrupalCamp Stockholm 12 november

We encourage users to post events happening in the community to the community events group on https://www.drupal.org.
pontus_nilsson's picture
Start: 
2011-11-12 09:00 - 23:55 Europe/Stockholm
Event type: 
Drupalcamp or Regional Summit

English information Nu ligger sajten uppe för DrupalCamp Stockholm. För er som inte sett tidigare diskussioner om DrupalCamp så är det en Drupalkonferens som går av stapeln 12:e November i Stockholm. Målet är att erbjuda både något för dig som är ny till Drupal och dig som jobbat med Drupal under en längre tid. Tack vare våra sponsorer kan vi hålla nere priset till 100 SEK. För att registrera dig till DrupalCamp så behöver du skaffa konto på sajten, när du loggats in kommer du se länk till biljett.com där betalningen sker.

DrupalCamp är riktat till dig som:

  • Vill lära dig mer om Drupal
  • Är nyfiken på Drupal och öppen källkod
  • Som vill ha tips på hur du bygger sajter, intranät and webbapplikationer med Drupal
  • Vill presentera ditt egna Drupalprojekt
  • Vill nätverka med Drupalutvecklare och användare

Det har börjat trilla in förslag på sessioner, om du själv är sugen på att tala om något under campet så har du möjlighet att lämna förslag på det efter registrering på sajten.

Vi har bokat lokalerna hela kvällen. Schemat går fram till 18, därefter kommer man kunna mingla, koda och kanske dricka en öl i baren som rullas in åt oss.

Sajten är på engelska eftersom många utanför Sverige visat sig intresserade. Det innebär dock inte att alla föreläsningar kommer vara på engelska.

Antalet platser är begränsat till 150 personer, först till kvarn.

Information här är saxad och försvenskad :), orginaltext med mer information om DrupalCamp och vilka som står bakom hittar du här.

Om du har några frågor, synpunkter eller idéer så hittar du http://fall2011.drupalcamp.se/contact-us, eller posta en kommentar i denna tråd.

Välkommna

Comments

Facebooksidan

kristoferaberg's picture

Gott!

Såg eventet på Facebook, men borde det inte vara öppet så att vem som helst (som jag exempelvis) kan "anmäla" sig där, och bjuda in andra..?

Märkligt, evenemanget är satt

pontus_nilsson's picture

Märkligt, evenemanget är satt till [X] "Alla kan visa och svara (offentligt evenemang)". Det borde gå tycker jag, hittar ingen annan inställning som gör det privat nämligen.

//Pontus Nilsson, Digitalist

Om ni vill gå rekommenderar

solipsist's picture

Om ni vill gå rekommenderar jag att ni anmäler er och köper biljett på en gång. De går åt som smör just nu!

Tack för ett trevligt engagemang

Göran's picture

Tack alla ni som direkt och indirekt bidrog till DrupalCamp Stockholm. Det var mycket trevligt att hinna prata med alla trevliga Drupalutvecklare och få ta del av alla goda kunskaper. Synd att dagen gick så fort så jag inte hann med att prata med flera.

Väldigt bra och givande arrangemang, tusen tack!

// Göran