DrupalCamp Göteborg

DrupalCamp Göteborg

DrupalCamp Göteborg logo
DrupalCamp Göteborg har arrangerats 2012 och 2013 och det kommer ett 2014 också. Löpande information kommer att postas på twitter, https://twitter.com/drupalcampgbg, tills vidare.

Det är fritt fram att arrangera ett DrupalCamp när och hur som helst, och här i Göteborg är det Föreningen Drupal Göteborg som har agerat samordnare för campen 2012 och 2013. För 2014 har föreningen gett Adam Evertsson förtroendet att vara projektledare, och i oktober månad kommer en intresseträff att hållas för de som är intresserade av att vara med och anordna nästkommande DrupalCamp Göteborg.

DrupalCamp är ett communitydrivet evenemang som sträcker sig över en hel dag, eller mer, med sessioner med Drupal och webben som minsta gemensamma nämnare. Oftast är det en kodsprint i anslutning till campdagen och minst en pubrunda eller fest.

Mer information om tidigare och nuvarande DrupalCamps i Göteborg kan hittas på http://gothenburg.drupalcamp.se


Bild för AdamEvertsson

Intresseträff för DrupalCamp Göteborg 2014

Från: 
2013-10-24 18:00 - 20:00 Europa/Stockholm
Organizers: 
Event type: 
User group meeting

Med två lyckade DrupalCamp Göteborg i bagaget tankar vi bilen (bara bildligt) och styr kosan mot DrupalCamp Göteborg 2014.

Föreningen Drupal Göteborg (som agerar förvaltare av eventuell vinst ifrån våra lokala camps) har gett mig, Adam Evertsson, förtroendet att agera projektledare för ytterligare ett camp, som ska hållas 2014.

Dock behövs hjälp och om du är sugen på att hjälpa till med att planera, fixa och ordna DrupalCamp Göteborg 2014 tar vi tacksamt emot din hjälp.

Datum och tid: 24/10 18:00
Plats: Kungsgatan 48 A, Göteborg

Läs mer

Om DrupalCamp Göteborg

Bild för kristofferwiklund

DrupalCamp feedback

Hallå Alla
Jag tänkte att det skulle vara trevligt med en publik feedback tråd för Drupalcamp Göteborg. Det har nu gått nästan två veckor sedan det var. Så man kanske har hunnit smälta alla intryck och glömt bort det tråkiga. :) Jag har inte varit med och organiserat campen eller varit mer involverad än hållit en session. Så ni kan vara brutalt ärliga i denna tråd.

Läs mer
Bild för tsvenson

Uppföljning från DrupalCamp BoF:en - Regelbundna träffar osv...

Först måste jag bara säga att det var en grymt bra DrupalCamp i år. Alla som var med och organiserade skall ha en stående applåd, minst, som tack för superbra jobb. Ser redan fram emot nästa år!

Läs mer
Bild för AdamEvertsson

Kodsprint: Drupal 8 i anslutning till DrupalCamp Göteborg

Från: 
2013-05-26 10:00 - 18:00 Europa/Stockholm
Event type: 
Sprint

Med några dagar tillgodo släpper vi nyheten om att vi på dagen efter årets DrupalCamp kör en kod-sprint med sikte inställt på Drupal 8. Fredric Bergstrom (bobodrone), Emil Stjerneman (bratanon) och Fabian Sörqvist (fabsor) håller i sprinten som pågår mellan 10:00 och 18:00.

Vi har fått tillåtelse att hålla till i Kodameras lokaler och mat & dryck sponsras av Acquia.
Stort tack till både Kodamera och Acquia.

Kodameras lokaler finns på gångavstånd från Folkets Hus och Järntorget: Första Långgatan 22.

Läs mer
Bild för AdamEvertsson

Schemat för DrupalCamp Göteborg är publicerat

Helgen bestod av en del pusslande för att få ihop schemat till årets upplaga av DrupalCamp Göteborg. Ett trevligt pusslande visserligen, och för er som är intresserade av att se upplägget så finns det att beskåda på http://summer2013.drupalcamp.se/content/schema

Efter förra året har vi tagit åt oss av besökarnas åsikter och kritik och har därför gjort lite småändringar på schemat och eftersom vi ständigt vill utvecklas och bli bättre så tar vi gärna emot era åsikter gällande schemat (och campet i övrigt så klart).

Läs mer
Bild för AdamEvertsson

DrupalCamp Göteborg 2013

Från: 
2013-05-25 09:00 - 23:00 UTC
Organizers: 
Event type: 
Drupalcamp or Regional Summit

DrupalCamp Göteborg 2013 kommer att gå av stapeln den 25e maj i Folkets Hus vid Järntorget. En endagskonferens med fokus på Drupal CMS.

Tobias Sjösten, en framträdande profil i den svenska open source-gemenskapen med kunskaper i både Drupal som Symfony är vår keynote speaker på DrupalCamp Göteborg 2013.
http://summer2013.drupalcamp.se/nyheter/keynote-speaker-tobias-sjosten

Följ med oss och lär dig mer om Drupal och webben och ha en skön dag i försommarens Göteborg.

Webbsida:
http://summer2013.drupalcamp.se/

Skaffa biljetter:
http://summer2013.drupalcamp.se/content/biljetter

Läs mer

Göteborg

Subscribe with RSS Prenumerera på innehåll