Drupal Go:ttogether

Drupal Go:ttogether

2011 startade traditionen med att då och då hålla ett Drupal-inspirerat mingel på webbyråerna i Göteborg, en så kallad Go:ttogether. Det finns ingen speciell turordning, och de som vill är välkomna att ordna en dylik träff.

En Go:ttogether ger det organiserande företaget en chans att visa vad man har gjort för projekt på sistone, ridderligt dela med sig av sina Drupal-kunskaper till andra intresserade och genom lite mat & dryck skapa en trevlig atmosfär. Man lägger upp kvällen precis som man vill men tidigare har innehållet bestått av gruppdiskussioner, att man visar upp en ny sajt/kundcase man gjort, modulgenomgång, SASS-diskussion, och så vidare. Det är egentligen fantasin som sätter gränser här och så länge det har med Drupal att göra på ett eller annat sätt så passar det in på en Go:ttogether.

Ett lagom antal Go:ttogethers per år har visat sig vara mellan 5 och 7 stycken. Blir det fler sjunker deltagarantalet. Torsdagar är den kvällen som är vanligast att det arrangeras en Go:ttogether.

Föreningen Drupal Göteborg, som förvaltar eventuellt överskott från DrupalCamp Göteborg, erbjuder en summa pengar för att stödja sådana här tillställningar (om det finns utrymme i föreningens budget).

Under 2014 kommer Kodamera (30/1) och Xelera (mars) att hålla Go:ttogethers och fler har anmält sitt intresse. Adam Evertsson brukar ha lite koll på vilka företag som är på gång att hålla Go:ttogethers så tveka inte att ta kontakt med honom (adam.evertsson@gmail.com) om du som företag vill anordna en Go:ttogether.

Subscribe with RSS Prenumerera på innehåll

Drupal Go:ttogether

Group organizers

Group categories

Gruppmeddelanden

Denna grupp har ett RSS-flöde. Du kan också prenumerera på dessa personliga flöden:

Hot content this week