Göteborg

Välkommen till Drupal Göteborg

Här möts goa Göteborgare som gillar Drupal och vill vara med att utveckla vår lokala community. Alla är välkomna oavsett om du har det som yrke eller bara sitter hemma och pular på kul.

Följ oss på Twitter - @DrupalGBG

Allt som rör den lokala communityn är OK att diskutera här. Drupal-jobb, i regionen eller på distans, går också bra att posta om.

Bästa sättet att hålla dig uppdaterad på allt vi håller på med är att gå med i gruppen. Bara att klicka Join/Gå med i höger-spalten nedan...

Support
Har du frågor om Drupal av mer teknisk natur och vill prata svenska så rekommenderar vi att du postar dem i Sweden gruppen som är betydligt lämpligare för det.


Bild för roki.vai14

+>>ita tv +>>+++>GRATIS(PARTITALIVE) Besiktas-Napoli DIRETTA STREAMING ...

Event type: 
User group meeting

NAPOLI-BESIKTAS..,,DIRETTA..,,STREAMING..,,|..,,GRATIS..,,|..,,IN..,,CHIARO..,,
""
LINK-1== http://cort.as/mHS4
""
LINK-2== http://bit.ly/2baQoOH
""

19..,,ott..,,2016..,,-..,,Per..,,chi..,,non..,,può..,,essere..,,davanti..,,al..,,televisore..,,Ma..,,anche..,,per..,,chi..,,non..,,è..,,abbonato..,,alla..,,pay-tv..,,Seguire..,,Napoli-Besiktas..,,diretta..,,streaming..,,è..,,
LIVE..,,Besiktas..,,-..,,Napoli..,,info..,,dove..,,vedere..,,in..,,tv..,,o..,,in..,,streaming..,,e..,,
itblastingnewscom..,,›..,,News..,,calcio..,,›..,,2016..,,›..,,11

Läs mer
Bild för decemberly

DevBar

Från: 
2016-03-07 13:00 Europa/Stockholm
Organizers: 
Event type: 
Related event (ie. not Drupal specific)

15 mars kl. 17.

Drupal 8 har varit här ett tag nu och vi är nyfikna på erfarenheterna hittills. Vad har byggts, vilka möjligheter och fallgropar finns? Vågar vi satsa fullt ut på Drupal 8 eller vilka vägar ska vi gå? Vad ser vi för möjliga alternativ, ramverk eller komplement där CMS och Drupal inte längre gör jobbet?

Rabash står för maten, de kalla dryckerna och diskussionsämnena. Allt du behöver ta med dig är idéer, spaningar och ditt kunnande.

Anmäl dig på Meetup.com.

Läs mer
Bild för Itidenandreas

Release på torsdag

Vi tänkte bjuda in till att fira release till oss på itiden på torsdag.

Mer information och anmälan på:
https://groups.drupal.org/node/490483

Eller maila andreas@itiden.se.

Läs mer
Bild för Ninus

En Drupal tekniker i Göteborg sökes

Hej
Vi är en båtskola i Göteborg med en Drupal hemsida som söker någon som vill jobba med utveckling och problemlösning på timme.
Du som är intresserad, hör gärna av dig till nina@sjosportskolan.se

Läs mer
Bild för AdamEvertsson

Vill du göra podd med oss?

Drupalsnack är den svenska podcasten med Drupal som huvudsakligt ämne. Vi har spelat in och sänt över 50 poddar sedan 2012 och gör oss nu redo för att börja spela in i höst. Vi vill dock bli fler!

Vi letar efter en person till som vill vara med och snacka i podden. Vi är en person kort och om du är intresserad av att snacka om webb och om Drupal så skicka gärna in en beskrivning av dig själv.

Läs mer
Bild för kristofferwiklund

Pubhäng på The Dubliner

Från: 
2015-07-31 21:00 - 23:55 Europa/Stockholm
Organizers: 
Event type: 
User group meeting

Vi tänkte träffas och prata lite. Ni är alla andra också välkomna för lite pubhäng. Vi träffas på The Dubliner och tjötar lite om Drupal och livet i övrigt.

Google Karta

Läs mer
Bild för AdamEvertsson

Tillåtna och icke tillåtna nodvisningar när man använder Domain-modulen

Hallojs.

Sitter med ett problem som jag inte lyckas lösa mer än på det teoretiska planet, men vill slänga ut frågan här i gruppen för att se ifall någon sitter på lösningen.

Min setup är Drupal 7-installation med en massa noder. Dessa noder ska spridas till två sajter. På Site1 ska alla Article-noder inte går att accessa förutom via Views (de ska visas på framsidan i en listning, men du ska inte kunna komma åt dem på site1.com/node/1).

På Site2 (med en egen domän) så ska alla noder går att visa, både i listningar och som egna nod-visningar).

Läs mer
Bild för AdamEvertsson

Ny säsong med Drupalsnack!

Hej alla!

Vi på podcasten Drupalsnack har tutat igång efter vinteruppehåll och förrförra veckan kom avsnitt nummer 42, då med en av våra nya programledare - Moa Nandorff från Wunderkraut. I avsnittet diskuterade vi vilka roller som bör finnas med i ett projekt för att det ska vara ett fungerande projekt.
http://drupalsnack.se/drupalsnack-42

Denna vecka kommer nummer 43 och då presenterar sig Evelina Bergström som är vår andra nya programledare det här året. Evelina jobbar på Rabash webbyrå.

Läs mer
Bild för tsvenson

Drupal-lördag

Hej alla,

Ett tag sedan jag var aktiv här. Har haft en längre mörk och jobbig period i livet, men är nu så sakterligen på väg tillbaka och allt mer motiverad komma igång och bygga sajt med Drupal igen.

Tänkte det kunde vara kul att träffas hemma hos mig och prata om dittan och allting Drupal om någon kan vara intresserad.

Har avsatt kommande lördag från lunch och framåt.

Har inget speciellt ämne planerat utan vi tar det faller på. Självklart kan egen dator medtas för lite hackande och annat kul...

Jag bor i Mölndal och det är busenkelt att hitta hit.

Läs mer
Bild för AdamEvertsson

Drupal Go:ttogether hos Kodamera

Från: 
2015-01-21 17:30 - 22:00 Europa/Stockholm
Organizers: 
Event type: 
User group meeting

Kodamera firar av att det är fyra (4!) år sedan den allra första Go:ttogethern i Göteborg. Påpassligt nog så stod vi som värd för den också och bjuder nu in till 2015 års första Go:ttogether. Vi kommer att presentera ett kundcase vi har jobbat med senaste året och om tiden räcker till så tänkte vi köra några smådiskussioner i gruppform också.

Om du är intresserad av Drupal, vill träffa andra druplister, få lite överblivet swag från DrupalCamp Gothenburg 2014 och ha det lite trevligt så är du hjärtligt välkommen.

Läs mer

Göteborg

Subscribe with RSS Prenumerera på innehåll