Drupal&Bagels i planificació del nou web de Drupal.cat

We encourage users to post events happening in the community to the community events group on https://www.drupal.org.
ckrina's picture
Start: 
2018-01-25 19:00 - 21:00 Europe/Madrid
Organizers: 
Event type: 
User group meeting

El proper dijous 25 de gener ens trobarem de nou per a planificar aquest 2018. No hi haurà sessió com a tal perquè ens centrarem en la planificació del nou web de Drupal.cat en Drupal 8. Es discutiran idees com muntar el famós tauler d'anuncis de feina, com promocionar les empreses locals, si volem o no tornar a tenir el fòrum, tenir o no patrocinadors, recuperar o no les quotes de socis, etc.

Tens alguna idea o opinió al respecte? Vine i comparteix-la amb tothom. No en tens cap però vols saber què passarà? No has vingut a cap esdeveniment abans i no coneixes ningú? Vine igualment, no hi hi ha millor excusa per conèixer altres professionals del sector.

Per a crear el nou web necessitarem des de desenvolupadors a gestors de projecte, dissenyadors i redactors de continguts. Així que si coneixes algú que vulgui ajudar no dubteu a venir i involucrar-vos a la comunitat.

A més a més si busques feina o n'ofereixes podràs anuncia-ho als minuts de micro obert després o senzillament parlant amb la resta d'assistents.

Aquesta vegada, a més a més, us convidem a la beguda i al bagel!

El lloc serà al cèntric Barcelona Bagels (http://barcelonabagels.cat/). Amb Metro s'hi pot arribar des de Verdaguer(L4/L5) o des de Diagonal (L3/L5).

Podeu apuntar-vos aquí: https://www.meetup.com/Drupal-Barcelona/events/246060495/

Comunitat catalana del Drupal

Group events

Add to calendar

Group notifications

This group offers an RSS feed. Or subscribe to these personalized, sitewide feeds: