Sprints d'Open Linked Data amb Drupal

We encourage users to post events happening in the community to the community events group on https://www.drupal.org.
ckrina's picture

El passat dijous 4 d'octubre es va fer la sessió de d'Open Linked Data amb Drupal per part d'Emmanuel Jamin. Entre altres, un dels objectius de la xerrada va era proposar algun sprint de desenvolupament d'Open Linked Data amb Drupal a Barcelona.
Els dies proposats són el 10 de novembre i el 8 de desembre. Qui s'apunta?

Comments

En aquest tema vaig perdut

trebormc's picture

Jo no vaig anar a la sessió del 4 d'octubre, aixi que vaig bastant perdut en això del Linked Data.

Com que el coneixement no molesta i en aquest cas tampoc genera despeses XD

Intentaré anar

Nota: Si es fa el dia 10 i el ladder el 11 serà un cap de setmana molt intens

soc un ionqui?

nenaD's picture

A mi em sembla molt excitant tot que te de veure amb compartir coneixement, aunar esforços i esprints ho son. No veig millor manera per avançar. Per mi perfecte que sigui mes aviat i encara mes seguit.

La web semàntica em va aombrar. Entenc que el tema dels triplets no es vinculant amb open-data no mes. Que facebook li fa us, google, yahoo i bing, també.

A lo millor no es descabellat aprendre que i com es podria teixir dels dades de nostres clients on-line, registrats als fòrums, com bloggers u com sigui que fossin vinculats, per aprofitar seus interessos i proporcionar-els un millor servei?

Jo veig Drupal principalment com una eina per fer comunitats, sigui per que sigui orientada a l'activitat de aquesta web d'interès. Si es possible aprofitar millor la plataforma mitjançant open-data, web semàntica, aixo es podria convertir en un plus.

La meva veu es pel 10 de novembre.

cramming drupal

Mi voto

pcambra's picture

10N sí, 8D no, que coincide con el puente de la constitución

Material disponible al web de drupal.cat

rvilar's picture

Ja podeu veure el material de la sessió a http://drupal.cat/node/3621

Jo també preferiria fer-ho el

c-c-m's picture

Jo també preferiria fer-ho el 10N, ja que com diu el Pedro el 8D és festiu i hi haurà gent que faci pont. Per als qui diuen que pot ser un cap de setmana intens, personalment prefereriria fer aquest sprint que el ladder.

Fecha para el 1er sprint

heleyon's picture

Pues, tenemos 2 eventos muy interesantes por delante, el Ladder y el Sprint Open Data y igual hay gente que quiere apuntarse a los 2 como yo.
Como veo que hay competencia sobre la fecha del 10/11, estoy dispuesto a hacer el sprint el 17/11. Para ver si la gente se apunta, propongo otro doodle para el “Sprint Open Data + Drupal” y así podremos seleccionar la mejor fecha para cada evento:
http://doodle.com/74e8pebmsnpsq9hx
Supongo que el Sprint Open Data seriá en el Citilab del las 10h hasta las 16h con una pausa en el medio. Se puede también proponer otro sitio.
También, veo que para la segunda edición del Sprint Open Data, el 8/12 no cuadra. Así propongo directamente hacer lo el 15/12.

Comunitat catalana del Drupal

Group events

Add to calendar

Group notifications

This group offers an RSS feed. Or subscribe to these personalized, sitewide feeds: