Summercamp 2013, Göteborg

adnasa's picture
Start: 
2013-05-25 09:00 - 18:00 UTC
Organizers: 
Event type: 
User group meeting

Hej,
Det är en månad bort till DrupalCamp Göteborg, den 25 Maj.

-- Om DrupalCamp Göteborg --
En endagskonferens med fokus på innehållshanteringsverktyget Drupal och trender inom webbutveckling. Omkring 15 sessioner kommer att hållas av frivilliga och intresserade. I priset ingår entré för hela dagen, kaffe och kaka samt middag på kvällen i lokaler anslutna till konferenshallen.

-- Sessions --
Vi har fått ett par fina sessions och jag kan med stolthet meddela att vår keynote-speaker är Tobias Sjösten. Tobias är ett av Sveriges mest framträdande profiler i open-source gemenskapen och är en drivande kraft för svenska Symfony-Communityt.

Såklart, DrupalCamp är intresserade i att fler personer skickar in sessions och vi välkomnar personer som är villiga att prata om open source, CMS-problematiken, hur CMS kan bemöta de spännande utmaningarna som mobila enheter erbjuder eller påminna oss kära webbare varför webbutveckling är så fuckin' awersome. Klar fördel om Drupal berörs i ämnet :-)

Någon som känner sig manad att ställa upp på detta?

Skicka in er sessionsförslag
http://summer2013.drupalcamp.se/program/sessions

-- Kontakta Oss --
Om du har några frågor, oavsett karaktär, så tveka inte att kontakta oss på drupalgbg@gmail.com. Du kan också välja att ringa Adam Evertsson på +(46)721-648589 ifall du vill få lite mer mänsklig kontakt å det snaraste.

Välkommen till DrupalCamp!

Comments

Slepper dokker inn ein

wizonesolutions's picture

Slepper dokker inn ein norskspråkelig — eller engelsk viss folk krever det — så kan eg presentera, forutsatt at eg får reisen til.

Eg skal senda inn sesjonstilbud på sida innen dei neste dagane.

Hint: Skal sjølvsagd handla om http://drupal.org/project/fillpdf. Men eg kan tenka å snakka om erfaringen min med å læra om nokre teknologier utanfor Drupalverden også. Så kan henda eg senda inn to. Får sjå.

WizOne Solutions - http://www.wizonesolutions.com - Drupal module development, theme implementation, and more
Fill PDF Service - http://fillpdf-service.com - Hosted solution for Fill PDF