#drupalrs

MacMladen's picture

Zapisnik sa TLD sastanka zajednice Drupal Srbije

Da se sadržaj ne bi nepotrebno duplirao, ovde možete da pročitate komentar i zapisnik sa sastanka Drupal zajednice koji je održan na prvom Drupal Meetup-u u Nišu 8. aprila 2017.

http://drupal.rs/vesti/zapisnik-sa-tld-sastanka-zajednice

Ukratko...

Read more
Dragan Eror's picture

Konkurs za logo Drupal Srbija zajednice

Pokrećemo akciju za izradu logoa Drupal Srbija zajednice koji bi trebao da bude postavljen na sajt 01.02.2011.

Ovom prilikom pozivamo sve talentovane dizajnere ili one koji to nisu, ali ipak žele da pomognu zajednici u pravljenju logoa da okače svoje radove u forum sekciju kako bi ih mogli komentarisati, a kasnije i uključiti i u anketu za izbor logoa.

Kačenje radova može da počne odmah i trajaće do 20.01.2011. - 23:59. To je otprilike 20-ak dana za kačenje radova plus dodatnih 10 dana koje ćemo iskoristiti za izbor predloženih radova.

Anketa za izbor radova se planira za 21.01.2011. i treba da traje 10 dana, a tačnije do 31.01.2011. - 23:59 gde će svaki član zajednice (registrovan korisnik) imati priliku da se izjasni za rad koji mu se najviše dopada.

Predloženi logo koji osvoji najviše glasova na izboru u roku ovih 10 dana će biti 1. Februara 2011. godine okačen na zvanični sajt srpske Drupal zajednice kao i na druge socijalne mreže koje koristi ova zajednica.

 

 

Nagrada za najbolji rad će biti majica i šolja sa logoom Drupal Srbija zajednice! :)

 

 

Sva dodatna pitanja možete da postavite u istoj sekciji foruma ili u komentare.

Read more
Subscribe with RSS Syndicate content