Traducere Drupal 6

Traduceri Drupal 6
Alex Andrascu's picture

Are cineva o traducere la modulul Date in limba romana ?

Gasesc pe undeva o traducere pentru modulul date in limba romana ?
Multumesc

Read more
claudiu.cristea's picture

A început traducerea în limba română a Drupal 6

Veşti bune!

Primul release oficial al traducerii interfeţei utilizator în limba română pentru Drupal 6 a fost publicat pe situl Drupal la adresa http://drupal.org/node/224866. Proiectul traducerii româneşti a Drupal este găzduit la adresa http://drupal.org/project/ro.

Read more
claudiu.cristea's picture

Comunicat de presă "Drupal 6" în română

Ar fi frumos să prezentăm şi un comunicat de presă în limba română cu privire la lansarea Drupal 6. Detalii găsiţi la http://groups.drupal.org/node%252F8724.

Există voluntari?

Read more
zet's picture

traducere Drupal 6

Dacă doreşte cineva să se implice în traducerea drupal 6 în limba română, să posteze aici, şi să vedem cum ne putem împărţi munca...

Read more
zet's picture

Aşteptăm cât mai mulţi români înscrişi în acest grup...

Salutare.

Foloseşti Drupal ?
Nu mai sta pe gânduri şi intră si tu în acest grup creat pentru toţi utilizatorii de drupal car vor să schimbe păreri şi idei, să ceară ajutorul şi să împărtăşească diferite experienţe întâmpinate pe parcursul utilizarii acestui minunat sistem de management al conţinutului, numit DRUPAL, şi poate chiar să se implice in nişte proiecte împreună.
Only local images are allowed.

Nu foloseşti Drupal încă? Dacă lucrezi in web design, în orice stagiu de experienţă ai fi, ar fi mare păcat să nu îl încerci pt. a vedea ce mult îţi poate simplifica munca ta şi ce poţi realiza cu acesta.

Cu mare parere de rău, chiar foarte mare părere de rău, vreau să remarc faptul că domeniul Drupal.ro şi site-ul găzduit pe acesta sunt de mult lăsate uitării de către proprietarul acestuia, cine o mai fi şi acesta... , spre ruşinea comunităţii drupal şi chiar open-source din România.
Unii poate realizează acest lucru, alţii poate nu încă, dar sper să o facă şi să demonstreze întregii lumi ca şi România are un cuvânt de spus. Toţi avem de câştigat când ne unim forţele si experienţa. Asta sună mai ales pentru cei care au pierdut (nu foarte bine zis pierdut, mai degrabă investit) timp în implementarea Drupalului pe mai multe site-uri pe care probabil le-au creat, au câştigat experienţa, dar se gândesc, in modul infantil în care gândesc încâ mulţi români, să nu împartă din experienţa şi problemele pe care le-au întâmpinat, sau chiar mai rău crează ceva inovativ (module şi patch-uri) , dar le ţin doar pentru ei. Dacă ar fi făcut acest lucru toti contributorii din întreaga lume, multe din sistemele Open Source din întreaga lume nu ar fi existat acum.

Ok. Să nu o mai lungim. Aţi înţeles ideea. Toate cele bune şi sper să văd cât mai mulţi utilizatori şi contributori români, dornici să colaboreze, înscrişi aici.

Read more
Subscribe with RSS Syndicate content

Romania

Group organizers

Group categories

Traduceri Română

Comunitate .ro

Group events

Add to calendar

Group notifications

This group offers an RSS feed. Or subscribe to these personalized, sitewide feeds: