Oversettelse av Übercart 2.x for Drupal 6

We encourage users to post events happening in the community to the community events group on https://www.drupal.org.
perandre-gdo's picture

Hei!
Jeg er nå i gang med å oversette brukergrensesnittet for Übercart 2.x, og benytter http://lokalisering.drupalnorge.no/ til dette. Det skal nå kunne settes opp en enkel shop på norsk helt uten engelske ord på sluttbrukerens skjerm. Flott hvis flere ønsker å bidra!

Jeg har imidlertid trøbbel med at enkelte strenger dukker opp på engelsk her og der; se http://drupal.org/node/341135.

Comments

Det høres helt supert ut.

kulvik's picture

Det høres helt supert ut. Skal ta en runde i jula og bidra med dette.

Når det gjelder dette med engelske strenger så har det være en problem helt siden første alpha av übercart at en del strenger er hardkodet i form av enten konstanter eller databasevariabler og de bruker ikke alltid t()-funksjonen. Det er bare å varsle Ryan / Lyle fortløpende på ubercart.org forumet når du kommer over slike problemer så retter de det fortløpende.

Mvh
Thomas

Konge

perandre-gdo's picture

Så bra! Da blir det juleshop(ping)....

Takk for tipset, jeg skal henvende meg på Übercart-forumet!

Oppdatering

perandre-gdo's picture

Det lar vente på seg med respons fra Ûbercart-forumet. En hilsen på issuetrackeren antydet imidlertid at løsningen kunne være å benytte i18n-modulen, men jeg har ikke fått den til å arbeide for meg med Úbercart. Helt konkret er det et par strenger jeg trenger å oversette (for kundevisning), og viktigst er disse i /cart/checkout:

-Qty og Products (i cart "pane")
-Payment method (egen pane)
-Order comments (egen pane)

Jeg harddkoder gjerne disse, men finner rett og slett ikke de rette filene (om de finnes)! Tips for en midlertidig løsning?