Lights in Alingsås begåvas med ny Drupal-webbplats

We encourage users to post events happening in the community to the community events group on https://www.drupal.org.
AdamEvertsson's picture

Kodamera lanserar idag en ny version av webbplatsen för evenemanget Lights in Alingsås åt Alingsås Kommun.

Lights in Alingsås är i dag ett unikt ljusevenemang, som varje år drar världsledande ljusdesigners, belysningsbranschen och intresserade besökare från alla världens hörn till Alingsås. Evenemanget har de senaste åren haft ca 80 000 besök per år och i år inleds även ett temaarbete där samtliga ljusarrangemang utgår från ett gemensamt tema - H.C. Andersen.

I och med den nya webbplatsen är det Drupal 7 (den föregående versionen låg på Drupal 6) som används och responsiv design ger en smidigare mobil upplevelse. Vi har jobbat agilt tillsammans med representanter på Alingsås kommun och kommer i kommande sprintar utöka funktionaliteten i såväl frontend som backend.

Lights in Alingsås

Fakta om Kodamera

Vi är en webbyrå i Göteborg som tar helhetsansvar för våra kunders digitala närvaro. Sedan 2003 har vi levererat webbplatser och andra digitala lösningar åt både små och stora kunder. Idag är vi 15 webbentusiaster som med ledstjärnorna effektstyrning, öppen källkod och ett agilt arbetssätt tar oss an analys, strategi, design, utveckling och förvaltning av webben med sann glädje och stort engagemang.

Vi jobbar som allra bäst när vi får skapa värde åt organisationer som lägger stor vikt vid sina digitala produkter och tjänster. Våra kunder står med fötterna på jorden, tror på nära och långsiktiga relationer och har fokus på att göra bra saker och skapa nytta.

Mer om Kodamera på Kodamera.se, Facebook, twitter och LinkedIn.

Sweden

Group notifications

This group offers an RSS feed. Or subscribe to these personalized, sitewide feeds:

Hot content this week