Allmänt

Bild för Skorven

Samarbete

Söker en person som är intresserad av att försöka få igång ett samarbete som kan leda till något bra.

Gärna i trakterna av Halland. Kön ålder etc. är ointressant. Kanske lättare att just arbeta med en som har några år på nacken (själv 57).

Skorven

Läs mer
Bild för Göran

Samla kunnighet och erfarenhet i en egen tråd?

Under de tre senaste åren har jag stött på olika tekniska problem med moduler som kostat mycket tid att utreda och lösa. Flera gånger har problemet i sig kostat mycket tid. Till saken hör att flera strul är mer eller mindre onödiga, dvs fler andra har redan råkat ut för dem, och hittat olika lösningar eller ”work arounds” av olika tillfällig karaktär.

Jag skulle därför vilja föreslå en ny tråd med namnet ”Aktuella erfarenheter för DP7”

Läs mer
Bild för acke

Två svenska vinster i Blue Drop Awards 2014

Extra roligt för oss svenskar att Karolinska Institutet (http://www.ki.se) vinner Best Education Website och Viasat (http://www.viasat.se) vinner Best Media Website i Blue Drop Awards 2014.

Prisutdelningen skedde i går på DrupalCon i Austin, Texas (https://austin2014.drupal.org) och det fanns bidrag från 18 länder. Flest nomineringar kom från USA, hela 81 stycken.

Läs mer
Bild för Webmacahan

Drupal skickar inte Kontaktformulär till rätt mailadress

Hej, har precis ändrat email-adress i Kontaktformuläret på en kunds webbsida men Drupal fortsätter skicka mailen till den gamla adressen.
Kan inte komma på vad det kan vara. Några tips?
/WM

Läs mer
Bild för Webmacahan

Loginuppgifter etc.

Hej!

Har en god vän som vill göra om sin statiska webbsida.
Han har varit i kontakt med den webbfirma som fixade siten en gång i tiden men de har svårt att få fram loginuppgifter.
Han betalar en summa för domänen men inget för webbhotell (enligt honom). Han vet mycket lite om detta och har bett mig om hjälp. Någon som har tips om hur man kan gå till väga för att få tag på loginuppgifter och alternativt koppla domännamnet till ett webbhotell. Jag har pratat med webfirman men de vet inget och ber att få återkommma gång på gång.
Han äger ju rätten till domännamnet.

Läs mer
Bild för solipsist

Vill du ha NodeOne som granne?

Vi flyttar på oss och undersöker möjligheten att sitta samman med andra drupalbyråer. Vi tror att vi alla har mycket av att tjäna på det och lära av varandra. Om du tycker det verkar skoj att dela lokal med oss, släng iväg ett mejl till jakob snabel-a nodeone punkt se så berättar jag mer!

Läs mer
Bild för nylin

Letar Drupalutvecklare i Motala med omnejd!

Hej på er!

Jag skriver här i förhoppning att kanske hitta en Drupalnörd i Motalatrakten. Skulle vara kul att ha någon lite närmre att sitta och nörda med på nått kafé eller liknande lite då och då. Kanske utveckla någonting ihop eller så.

Jag driver för tillfället en reklambyrå ihop med en kompis som till största del är inriktad mot webben och Drupal. Därför vore det extra trevligt att lära känna någon Drupal-/PHP-utvecklare i området inför eventuella jobb som vi kan tänkas behöva hjälp med i framtiden.

Hör av dig!

Läs mer
Bild för Lasse Pamdal

Uppdatera moduler i Drupal 7

När jag uppdaterar moduler får jag nästan alltid vit sida och måste återställa databasen för att få igång sidan igen, är det normalt? Det blir ganska ofta eftersom många moduler är i alfa o beta stadiet till drupal 7. Är det rätt sätt att återställa databasen eller finns det något bättre sätt.
Lasse P

Läs mer
Bild för jacobo108@hotmail.com

Hur hittar man utvecklare???

Hej,
Är ny på denna sajt. Jag undrar hur man hittar drupalutvecklare?
Vi har en communitysajt som växer och behöver hjälp (mot betalning).
Finns det någon speciell jobbsida?

Läs mer
Bild för Magnus

Vill du hjälpa till med att behandla förslag på översättningsservern?

Vi behöver mer folk som kan tänka sig att gå in och behandla förslag på översättningsservern då och då. Du behöver inte vara något språkgeni, men en viss känsla för vad som är bra svenska är att föredra. Många gånger kan det vara lättare att behandla ett förslag på en översättning än att själv skriva den.
Hör av dig om du är intresserad av att hjälpa till!

Läs mer
Subscribe with RSS Prenumerera på innehåll