Annat än Drupal

För frågor och inlägg som inte har med Drupal att göra egentligen, men som kan vara kul att skriva ändå.
Bild för tobiassjosten

Coderetreat i Stockholm, lördag 7:e september 2013

Är du intresserad av att bli en bättre programmerare? Då tycker jag att du ska komma på Coderetreat imorgon, lördagen den 7:e september.

Vi samlas kl 9 i Gamla stan och tränar oss sedan i ett par olika övningar för att vässa våra skills och levla upp som programmerare. Lunch och kaffe finns på plats, så du behöver bara packa med en dator.

Läs mer
Bild för johankasperi

Söker sommarjobb

Hej!

Johan Kasperi heter jag och har hållit på med Drupal i ungefär 2 år. Just nu studerar jag till civilingenjör i medieteknik på KTH. Nu under sommarmånaderna (juni, juli och augusti) så har vi sommarlov, så jag letar efter ett sommarjobb!

Det hade varit jättekul att då ta chansen att arbeta i något projekt som innehåller Drupal, eftersom jag vill lära mig mer inom detta. Så om någon av er har några tips eller förslag på sådana, så vore jag väldigt tacksam om ni kunde tipsa mig om dessa.

Kontakta gärna mig på johan@kasperi.se om ni vill se mitt CV, min portfolio eller liknande.

Läs mer
Bild för kristoferaberg

Joomla på majoritet av långsammaste sajterna

Är på .SE-konferensen Optimera Stockholm, och där gick de nyss igenom de långsammaste sajterna (fick inte grepp om urvalet riktigt dock). När de kollat gemensamma nämnaren för en klar majoritet av sajterna - nio av tio såg det ut som - så var det att de körde Joomla som CMS... Bland de andra som låg där i botten nämndes även Wordpress och Sharepoint.

(Har själv jobbat mest med Joomla, men känns som det är mer och mer som talar för att börja använda Drupal också/istället...)

Läs mer
Bild för persand

FOWA London 2008

Någon mer härifrån som ska dit? Hör av er...

http://london2008.futureofwebapps.com/

Om någon är sugen och inte köpt biljett än kan jag tipsa om rabattkoden "F0WA-tc" som ger 15% (källa).

Läs mer
Bild för CirruZZ

God Jul & Gott Nytt År

God Jul & Gott Nytt År till alla "Drupal tomtar" där ute!

/Anders
Uppsala

Läs mer
Subscribe with RSS Prenumerera på innehåll