Projekt

Projekt som det är lämpligt att vi samarbetar kring
Bild för Jochen Wendebaum

Söker hjälp med Drupal Commerce configurationen

Hej,
jag har en "kund" som använder Drupal Commerce för sin bokaffär. Sidan har migrerats för några år sen från Drupal 6 Ubercart och körs nu med Drupal 7 Commerce.

Jag har nu hamnat i ett läge där jag behöver hjälp av någon som har mer erfarenhet med Drupal Commerce efter som jag inte själv kan längra fixa felen som dyker upp.

Jag söker nu efter någon som har lust att titta på sidan och hjälpa till med att konfigurera sidan så att det fungerar bättre.

Läs mer
Bild för Jochen Wendebaum

Behöver hjälp med ett projekt...

Hej,

jag jobbar på ett site-building projekt för en kund i Stockholm. Tyvärr så har projektet ändrat fokus under tiden (som det brukar göra allt för ofta), och jag har inte tid nog för att slutföra jobbet.

Projektet omfattar en Drupal7 installation med Drupal Commerce (migrerat från Drupal6 / Ubercart). Det mesta fungerar, shoppen är uppsatt och klart, men det behövs en hel del finslipandet.

Nu letar jag efter någon som är beredd att hjälpa till att slutföra jobbet.

Läs mer
Bild för dblade1975

Söker utvecklare för lite buggfix mm

Hej!
Jag har byggt sidan Taffel.se men kommer inte hela vägen i mål. Jag söker någon som kan hjälpa mig med följande:

Få till Rich Snippets på ett bra sätt
Fixa RSS på förstasidan och de olika bloggarna
Kontrollera så att metadata är korrekt
Lite allmänna frågor och buggfix.

Mvh David Back
david@davidback.se
0725-202500

Läs mer
Bild för ollu

Utvecklingsmiljö på jobbet

Hej,

Vi funderar på att uppgradera vår lokala utecklingsmiljö här på Kodamera. Vi har under ett antal år kört med en gemensam Server där varje utvecklare har haft sin egna mapp som hen klonar ut filer från git till. Mappen är sen åtkomlig via en apache vhost-regel så att det blir ungefär http://projekt.mappnamn.kodamera.dev/.
Vi har dock på senare tid börjat uppleva att det går väldigt långsamt och då framförallt för MySQL. Databasen ligger på samma server som apache och vi delar alla på samma databaser. Vilket har sina för-/nackdelar men det har oftast fungerat bra.

Läs mer
Bild för Magnus

Översättning av Drupal 8

Drupal 8 kommer att lanseras den 19 november!
Massor av jobb har gjorts för att utveckla kärnan och med det kommer nya strängar som behöver översättas. Har du tid och möjlighet får du gärna gå in på översättningsservern och lägga in förslag på översättningar.

Jag har tagit på mig att översätta tillkännagivandet av Drupal 8 och pressreleasen. Det behövs även någon som granskar detta. Är du denna person?

Läs mer
Bild för Per

Drupal 8 - Produktionssajt

Hej,

Tänkte se hur ni i gruppen funderar kring att börja bygga sajter i Drupal 8. När är det dags att våga ta klivet? Vilken typ av sajter ska man börja med broschyr eller vågar man sig på större projekt. Ska man vänta till RC, eller release eller vågar man gå ingång i Beta stadiet.

Någon kanske redan har lanserat sajter i Drupal 8, ge gärna exempel.

Läs mer
Bild för AdamEvertsson

Ny säsong med Drupalsnack!

Hej alla!

Vi på podcasten Drupalsnack har tutat igång efter vinteruppehåll och förrförra veckan kom avsnitt nummer 42, då med en av våra nya programledare - Moa Nandorff från Wunderkraut. I avsnittet diskuterade vi vilka roller som bör finnas med i ett projekt för att det ska vara ett fungerande projekt.
http://drupalsnack.se/drupalsnack-42

Denna vecka kommer nummer 43 och då presenterar sig Evelina Bergström som är vår andra nya programledare det här året. Evelina jobbar på Rabash webbyrå.

Läs mer
Bild för NickU

Någon svensk drupalutvecklare som sitter i Thailand?

Hej,

Detta är kanske en longshot men kanske någon av er kan hjälpa mig. Jag driver en liten webbyrå från/i Thailand. Pesonligen är jag mer av en marknadsföringsnisse än utecklare även om editoruppdrag inte är främmande :)

För några år sedan valde vi att bygga mer komplexa sajter i Drupal. Då hade jag ett par svenska killar i Thailand som kunde hjälpa mig så det var inga konstigheter.

Läs mer
Bild för davapiano

Drupal och webservices - ev. jobbtillfälle

Hej!

Jag jobbar på en kommunal enhet som är på gång att införa ett nytt administrativt system vi hittat. Systemet innehåller det mesta vi behöver men vi är dock tvingade att själva utveckla en del av funktionaliteten på egen plattform/sajt för att få precis det vi behöver.

Det som behöver byggas är bland annat sign-up för event som hämtats in från admin-systemet samt en del regler och logik och eventuellt betalfunktioner. De båda systemen måste kunna utbyta information med webservices.

Läs mer
Bild för pixelpiloten

Modul som "cachar" tweets

Hallå där Drupalsverige, jag har under några semester-dagar suttit och gjort en modul som sparar tweets från ett twitter-konto i drupals db vid varje cron.

Tanken bakom denna modul uppkom när jag satt och byggt en liknande modul för en kunds räkning och twitter stängde ner sitt gamla API och modulen helt slutade fungera, den hämtade då tweets direkt från API't varje gång den specifika sidan visades.

Denna modul använder twitters nya API och hämtar som sagt tweets vid varje cron och sparar i Drupals databas och listar dessa i ett block som man kan aktivera.

Läs mer
Subscribe with RSS Prenumerera på innehåll