Två nybörjarfrågor!

We encourage users to post events happening in the community to the community events group on https://www.drupal.org.
WhatUp's picture

Hej!

På en webbplats som jag sitter och jobbar med nu så har jag stött på två saker som jag skulle vilja ha ändring på men lyckas inte göra något bra. Temat jag jobbar med är Zeropoint (http://drupal.org/project/zeropoint ).

  1. Jag har framme blocket "Recent Comments" och då har det dykt på en bild på vilket datum inlägget gjordes, antar jag, men datumet stämmer inte.( Jag har laddat upp bilden tillsammans med denna diskussion).

Denna bild visar fel datum! Jag har kollat mina inställningar under "Date and time" och dessa stämmer. Jag hittar inget under temats inställningar och inte heller hur man tar bort bilden.

Så, någon som råkar veta hur man anpassar denna bild till rätt datum alternativt hur man får bort bilden?

  1. Går det att ordna så att vanliga användare på webbplatsen inte ser fält som "Revision information" när dem skapar ett inlägg?

Tack på förhand!
// En drupalentusiast

AttachmentSize
bild.JPG2.7 KB

Comments

Ett svar i alla fall

AdamEvertsson's picture

Första frågan har jag tyvärr inget svar på, men andra frågan löser du genom Permissions under User Management. Se till att dina användare inte får "administer nodes" under node module så dyker inte det alternativet upp när de gör inlägg. Det finns också moduler som gör samma sak, men det känns som overkill enligt mig. Du kan kolla den här sidan ifall du vill få lite tips på det senare dock, http://www.pridedesign.ie/content/drupal-remove-revision-information.

Lycka till.

/AE




✄-----------------------------------------------------
Adam Evertsson - Came for the code, stayed for the community!

Jag antar att blocket är

angelg33k's picture

Jag antar att blocket är genererat av en view? Är datumet som visas relaterat till något annat innehåll? Det kanske är så att det visar när själva inlägget publicerades och inte kommentaren. Det borde du i så fall kunna se om du kollar i dess view.

För att få reda på vilken template som genererar innehållet så kan du använda antingen modulen Theme Developer eller klicka på Tema: Information i din views inställningar.

/angelg33k