Ny i Drupal gruppen...

We encourage users to post events happening in the community to the community events group on https://www.drupal.org.
miccelito's picture

Hej

Hittade hit till den här gruppen för ett par veckor sedan. Och har gjort några inlägg sedan dess...

Tänkte att jag kanske borde passa på och presentera mig också..

Michael heter jag och bor i Eskilstuna, mitt första möte med Drupal var för något år sedan och det genom en Drupal bok skriven av Johan Falk, boken "tvingade" på mig övningar i att skapa en wiki sida, fotoalbum och liknande. Kändes väl tråkigt då men idag många flera månader senare är jag hyfsat bra på Drupal, cck, views och de flesta andra vanligt förekommande moduler, säkert testat hundratals andra moduler och fått en inblick om vad som är flipp eller flopp.

Vad gäller egna arbeten så har jag gjort ett flertal webbsidor i Drupal, det har varit frilans eftersom och jag inte jobbar på något webbföretag ännu. Gissar att de stora Drupal webbföretagen som ibland framskymtar i gruppen ställer stora krav på övernaturliga Drupal krafter typ att man ska skapa en sida där när man kan klicka på släcka Göteborg knappen så slocknar Göteborg klicka ångra så lyser staden igen eller liknande. Fast det kanske inte är så det är :)

Ser i gruppen att det utannonseras en hel del Drupal möten och föreläsningar. Jättebra. Vore ju kul att besöka något av dem. Alltid kul att lära sig nya grejer!

Comments

Välkommen till g.d.o.

AdamEvertsson's picture

Välkommen till g.d.o. miccelito, kul att ha dig här. Att gå på drupal meetups är ett bra sätt att lära sig mer om Drupal, och åtminstone två gånger om året ordnas lite större träffar, DrupalCamps, i Sverige, oftast en heldag med föreläsningar. Då kan då också få chansen att träffa många av de som hänger runt här i forumet.

Hoppas att du kommer att trivas med Drupal och g.d.o.

// Adam




✄-----------------------------------------------------
Adam Evertsson - Came for the code, stayed for the community!

Välkommen Miccelito

Stefan Hamilton's picture

Hej Miccelito!

Det som gör Drupal så bra, eller i alla fall en del av det som gör Drupal så bra, är just dess community. Försök att gå på olika events och annat så kommer du träffa många intressanta människor och lära dig massor.

Vi ses!

Stefan
Happiness.se