Problem med länk till nod från Javascript

We encourage users to post events happening in the community to the community events group on https://www.drupal.org.
heikkipeikki's picture

Jag har byggt upp en view i Drupal 6 med SlideShow ImageFlow, Row style = node. Varje nod består av en bild som (mha contemplate ) är länkad till en annan nod, dvs klickar jag på bilden så kommer jag till noden som finns angivet i ett fält. I vanlig visning fungerar det som det var tänkt, dvs jag kommer till min nod när jag klickar på bilden. Men när jag använder ImageFlow hamnar bilden själv på en egen sida när jag klickar på den. Det enda jag kommit på att göra hittills är att under onClick override skriva in
function() { document.location = ''; } för att helt enkelt "döda" länken, men det är ju inte så produktivt, det enda som händer är ju att jag hamnar i retur i ImageFlowet.

Min fråga är helt enkelt, finns det något sätt som jag kan referera till ett Drupal-fält inne i javascriptet?

Comments

kanske så här

miccelito's picture

function() { return false; }
kanske funkar...?

Tyvärr inte:-(

heikkipeikki's picture

Jag trixade lite med olika versioner av modulerna (views vers 3.0, 2.16 och 2.14 och views_slideshow vers 3.0, 2.3 och 2.2) men jag får det inte att fungera. Imageflow fungerar inte alls med views 3.0, vilket kanske inte är så konstigt.

Heikki

Bytt fokus...

heikkipeikki's picture

Jag hittade modulen 3D Views Carousel som gör ungefär samma sak, dvs visar upp alla noder och ger möjlighet att bläddra. Där fungerar det att klicka!

Heikki