Login sidan, har lyckats dölja loginpanelen

We encourage users to post events happening in the community to the community events group on https://www.drupal.org.
Cecilianordic's picture

Hej!
Som en test ändrade jag temat på en av våra testsidor (som inte används till något mer än för test) för att se om temat passade att byta till på en av våra andra sidor. Allt gick fint tills jag insåg idag att jag lyckats stänga av/dölja loginpanelen. Har googlat och alla tips att prova /user /admin /?=user osv fungerar inte (har försökt alla möjliga tips) Just den domänen är inte hela världen egentligen men är det någon som vet vad jag kan göra för att komma åt sidan igen och logga in? Jag vill inte göra om samma misstag på en sida som är live, utan testar helst klart på testsidan, men behöver alltså tips på hur jag kan komma åt sidan igen/aktivera login delen.
Tack på förhand!

Mvh Cecilia

Comments

Loginpanelen

bambi_2's picture

Den brukar ligga som ett block, kolla där om Du hittar det!
Går det inte bara med user?
DinURL/user

Ann-Britt

Login som försvann

fiskarn's picture

Tack för hjälpen.
Arne

Hej och tack för svar

Cecilianordic's picture

http://screencast.com/t/QL4XritrZTwi Man kommer till sidan men fälten att fylla i sitt login och lösen är helt borta. Läste på drupal engelska version att man tydligen kan lyckas med detta när man byter tema och inte aktiverar blocken. Men kunde inte hitta lösningen på att aktivera loginpanelen dessvärre.
Mvh Cecilia

Kommer du åt databasen? När

HansRoberto's picture

Kommer du åt databasen? När jag fått problem med ett tema så har jag kunnat ändra tillbaka till ursprungliga temat där.

Testa med en annan webläsare

Göran's picture

Testa med en annan webläsare- Det kan ju ha blivit något strul med en "kaka" så att Drupal tror att du är inloggad - utan att du är det.

Fälten syns inte efter att man loggat in.

// Göran

Tack

Cecilianordic's picture

Jag har försökt det också. Som sagt, den sidan är inte så viktig. Men vågar ju inte göra samma sak på vår riktiga hemsida utan att veta vad som gick fel o se hur man kan komma in igen :)
Har som sagt läst att man kan lyckas med detta när man byter tema och råkar stänga vissa moduler, vilket jag måste lyckats med. Om man går till www.yres.se/user så ser man där det är helt blankt under logindelen... Jag håller tummarna det finns en lösning så jag kan sätta sidan i underhållsläge igen.

Mvh Cecilia

Sweden

Group notifications

This group offers an RSS feed. Or subscribe to these personalized, sitewide feeds:

Hot content this week