Växjö?

We encourage users to post events happening in the community to the community events group on https://www.drupal.org.
HansRoberto's picture

Hej!

Det var länge sedan jag var aktiv här i forumet, jag bor i Växjö sedan 5 år. Såg att det finns en tråd från 2010 om en träff i Växjö, men inget efter det.

Hur ser det ut nuförtiden, finns det några som bor i Kronoberg och som vill träffas och snacka lite över en kopp kaffe? Tänkte bara kolla läget innan jag skapar ett event i gruppen :-)

Ha det gott
Hans

Comments

Spännande!

tobiasaldgard's picture

Hej!

Jag är en förespråkare över att träffas för en kopp kaffe och snacka Drupal på något härligt café någonstans. Själv bor jag dock i Helsingborg men har svärföräldrarna utanför Nybro så är i Småland då och då vilket innebär att jag kan smita iväg för en träff om det planeras väl.

Dock har jag en känsla av att kretsen kanske är lite snäv i bara kronoberg? Så min motfråga är hur långt kan man tänka sig åka för en Drupal-fika? Kan man få ihop en träff för t.ex. småland/skåne/Halland/blekinge?

Hade varit grymt att få ihop ett gäng och snacka lite Drupal och kanske lite skit mellan varven. Inte så mycket uppstyrt och utan krav på att arbeta. Men inser också att ju längre man åker ju mer vill man kanske få ut av det.

Men summa kardemumma så gillar jag din idé HansRoberto och hade gärna kommit på ett event. :)

Hej! Med utgångspunkt från

HansRoberto's picture

Hej!

Med utgångspunkt från Växjö så når man större delen av södra Sverige inom 2 timmar (vilket det var den tid det tog att åka till Ikea i Sundsvall från Örnsköldsvik där jag bodde förut). Så avstånd är inget problem för mig :-)

Så vi utökar inbjudan till södra Sverige och ser hur det går!

Vore verkligen kul att träffas ibland över en kopp kaffe. Eller göra något lite större längre fram.

Allt gott
Hans