Poddsändningar från Acquia

We encourage users to post events happening in the community to the community events group on https://www.drupal.org.
Itangalo's picture

Igår snubblade jag över en poddsändning från Acquia - det företag som Dries Buytaert startat och mer eller mindre fungerar som garant för att stora företag ska lita på Drupal.
Jag har just laddat hem de första fyra sändningarna, och ser fram emot att lyssna på dem framöver. Någon form av recension/utlåtade kommer senare (och andra är förstås också mycket välkomna att skriva sina åsikter).

Du kan läsa mer om poddsändningen på Acquias webbplats. Det finns förstås också ett RSS-flöde att prenumerera på, och för den som använder iTunes finns även en länk för att börja prenumerera direkt.

Hej till hela svenska delegationen i Szeged!
//Johan

PS: Jag tror inte att jag är först med att hitta sändningen av folk här på forumet, men eftersom jag blev överraskad av den tänkte jag att fler kanske ville veta att den finns.

Comments

Lite mer storskaligt

Itangalo's picture

Gomorron

För den som är nyfiken på den tidigare nämnda poddsändningen från Acquia kan jag berätta att de som väntat är trevliga att lyssna på. De är mindre pratiga än Lullabots poddsändningar, och mer fokuserade. Av döma av de fyra första poddsändningarna verkar de också vara mer inriktade mot sådant som företag och större webbplatser har nytta av, vilket kanske inte är så konstigt med tanke på Acquias ambitioner.

Jag lägger in en länk på wikin om bra ställen att lära sig om Drupal.

//Johan Falk, Solna

Sweden

Group notifications

This group offers an RSS feed. Or subscribe to these personalized, sitewide feeds:

Hot content this week