Four weeks of Drupal

We encourage users to post events happening in the community to the community events group on https://www.drupal.org.
Itangalo's picture

I december började jag hålla en kurs på Nackademins yrkeshögskola, som går ut på att lära sig Drupal. Tack vare resurser från NodeOne har jag haft möjlighet att göra allt kursmaterial som screencasts och bloggposter, och jag kommer under vår och sommar publicera de omkring 100 inlägg som ännu inte blivit postade.

Det går att hitta kursmaterialet på http://dev.nodeone.se/en/four-weeks-of-drupal, och tanken är att materialet i sig ska vara så tydligt att det kan användas även utanför Nackademin. Yay!

Vi är nu på sista kursveckan, och det kommer troligtvis att dyka upp en (hel) del Drupalfrågor här på forumet – jag/vi bestämde att Drupalfrågor postas här istället för i den Facebookgrupp vi har. Alla är förstås välkomna att ta svara på frågor, om du skulle hinna före mig att hitta inlägg från studenterna.

Hej!
//Johan Falk
**
Check out NodeOne's Drupal Learning Library! 250+ screencasts and exercises, for Drupal introduction, advanced configuration, and coding. Creative Commons license!

Comments

Smart att köra frågorna här.

pontus_nilsson's picture

Smart att köra frågorna här. Finns säkert en hel del redan besvarade frågor att söka fram och en del nya att komplettera med här. Ska svara på det jag hinner.

//Pontus Nilsson, Digitalist

Sweden

Group notifications

This group offers an RSS feed. Or subscribe to these personalized, sitewide feeds:

Hot content this week