De bästa sidorna (hittills)

We encourage users to post events happening in the community to the community events group on https://www.drupal.org.
Itangalo's picture

För att få lite bättre koll på vad forumet är bra för tänkte jag utmana alla som känner sig träffade att lista 1-5 sidor på forumet som du har mest nytta av. Det behöver inte betyda att du besöker sidan ofta, bara att det varit till stor hjälp.

Förutom länkar vore det juste om du skriver en rad om hur ny/gammal Drupalist du är.

//Johan Falk, Solna

Comments

Mina favvo-sidor

Itangalo's picture

Jag antar utmaningen!
Mina favvo-sidor på forumet är nog följande:
* Listan med olästa inlägg i gruppen
* Listan med tips och guider
* TBarregrens lista med moduler att installera som standard

Om mig: Drupalentusiast sedan sommaren 2007, dock utan färdigheter i programmering.
//Johan Falk, Solna

Rakt på...

HansRoberto's picture

Jag är mer en rak-på-kille: läser igenom varje mail och går sedan direkt via första sidan till olika inlägg/diskussioner. Resten sköter jag via sök-funktionen.

Får man vara så fräck å önska något? Jag skulle vilja ha mer av funktionskategorier, t.ex. hook, säkerhet, event, date, theme, osv någonstans. Jag vet att det ställer större krav på dig som admin (med sortering och allt), men det vore fint!

Har drupalat i lite drygt ett år. Ser fram emot mitt ex av "Using Drupal" som kommer i början av nästa vecka!!!

Önska på!

Itangalo's picture

Tänkte bara markera att alla får önska precis hur mycket de vill. Det är jättebra att höra vad folk vill ha -- det gör det lättare att styra forumet i rätt riktning. (Däremot lovar jag förstås inte att alla önskningar blir uppfyllda, men det ligger ju i önskningars natur.)

Tack för alla intressanta och stimulerande åsikter!
//Johan Falk, forumadmin

Håller med hans ..

Azone's picture

Läser igenom mailen/första sidan sen sökning. Tycker dock att det ibland är svårt att söka på frågor, och finna rätt trådar. Kanske om admin döpte om några skulle träffarna öka. Även egna frågor får kanske inte de mest lysande rubrikerna ibland. Jag har inget emot att rubrikerna förändras, men orginalet kanske skall få finnas kvar i inledningen som någon föreslog. Jag tycker forumet är lysande och man får snabbt hjälp, vilket uppskattas väldigt mycket. Tonen på forumet är också väldigt trevligt, vilket förstås också är bra och bidrar till mer interaktivitet.

Hållit på med Drupal sen Okt-Nov 2008, dvs nybörjare, men gillar det väldigt mycket även om uppförsbacken känns brant ibland. Det största trasslet har jag med webbhotellet och dess snåla PHP-minnesresurser (tror jag), men där min frustration ibland spiller över på Drupal när det är svårt att avgöra vad som egentligen strular.

--
Anders Olsén