Scheduler och Views

We encourage users to post events happening in the community to the community events group on https://www.drupal.org.
razzel's picture

Hej!

Jag använder Views för att filtrera fram de 15 senaste artiklarna.
Nu har jag testat Scheduler. Ibland kan det vara praktiskt att kunna schemalägga något.

Så här ser problemet ut.

Antag att jag schemalägger en artikel att publiceras ett visst datum. I min artikellista som skapas av Views förekommer artikelrubriken, men om man klickar på länken får man meddelandet att man inte har rätt att se artikeln före det angivna datumet.

Finns det någon möjlighet att tvinga Views att inte visa artikelnamnet innan artikeln publiceras? Är det möjligt att få Views och Schduler att samarbeta på denna punkt?
Annars får man ju en massa människor som klickar på en länk som leder till ett meddelande om att de inte har rätt att se artikeln och det är ju inte bra.

Jag använder Drupal 7.

Tack för hjälpen!

Comments

Du måste filtrera på enbart

Orjan's picture

Du måste filtrera på enbart noder som är publicerade. Det scheduler gör är att ändra flaggan published från false till true

Scheduler och Views

razzel's picture

Tack för ditt svar.

Jag lade till Viewfiltret: Innehåll: Publicerad (Ja), men det hjälpt inte. Jag testade också med Innehåll: Publicerad (Nej), men fick samma negativa resultat: View visar artikelnamnet och Scheduler stoppar åtkomsten till den.

Du har inte råkat satt på

Marcus 78's picture

Du har inte råkat satt på bypass access checks under advanced på views (finns på query settings)? Eller kanske är det så att du kollar vyn som admin, då får du ju upp alla noder.

Annars kan det ju också vara cache som strular. Hur var det nu, var är det så att de gick från att vara publicerade till att vara opublicerade. Isf kan det vara cache annars inte.

Scheduler och Views

razzel's picture

Det var mitt fel.

Jag var tvungen att slå av Javascript för att kunna välja filter, men glömde att slå på det efteråt och utan JS fungerade filtret inte. :-)

Tack för alla tips!

Scheduler och Views

razzel's picture

Nytt bekymmer.

Jag använder även Drupals tracker för att skapa ett artikelarkiv. Jag har förstått att jag måste filtrera även den, men vilket filter använder jag.
Jag testade samma filter som tidigare, dvs. Innehåll: Publicerad (Ja), men trackern visar länken till den opublicerade artikeln.