Bygga om rättigheter för innehåll

We encourage users to post events happening in the community to the community events group on https://www.drupal.org.
BazzeFTW's picture

Hej!

Jag la precis in två moduler (ACL och Forum Access) som när jag aktiverade krävde att jag byggde om rättigheterna för innehållet på sidan. Okej, fine, tänkte jag och satte igång det. Visserligen stod det att det skulle ta lång tid, men va fasen, den har kört i flera timmar!? Är detta normalt? Jag har bara ca 200 noder i databasen, så det borde ju inte ta så lång tid!?

Någon som har byggt om rättigheterna förut? Hur lång tid tog det för dig? Vad gör den egentligen när den bygger om rättigheterna?

Det verkar ju också som att den jobbar (om man kollar ajaxanrop med firebug så kan man se det) men progressbaren rör sig inte. Svaret från ajaxanropet ser typiskt ut som följande:

{ "status": true, "percentage": 2266840, "message": "1 av 1 återstår.\x3cbr/\x3e\x26nbsp" }

En j*vla massa procent om jag får säga det själv... (fortfarande rör sig inte progressbaren) Notera också att procenten går uppåt för varje anrop så det verkar ju som att den gör någonting iaf.

Cheers

Comments

Verkar skumt

Itangalo's picture

Det ska inte ta så lång tid att bygga om rättigheter. Har sajten kommit igång igen?

//Johan Falk, NodeOne
**
Vill du lära dig mer om Drupal? Kolla in samlingen av tips och guider!
Har du en fråga om Drupal? Missa inte FAQ-sidan på forumet!
Kolla in min senaste guide: Hundra småsteg för att självlära sig Drupal 6

Fullösning

BazzeFTW's picture

Nej det där löste sig aldrig. Jag löste det hela med en "fullösning". Det jag ville göra var att begränsa kommenteringen i forumet till endast inloggade personer och jag gjorde helt enkelt en modul istället som unsetade kommenteringsformuläret i forumet och la dit en liten text om att man måste logga in för att kunna skriva.