Vem har egentligen rätt att publicera nyheter på drupalsverige.se?

We encourage users to post events happening in the community to the community events group on https://www.drupal.org.
solipsist's picture

Såg precis att Curly Labs podcast finns med under Nyheter på drupalsverige.se. Det är marknadsföringsmässigt en fin kupp av dem men väcker frågan om objektivitet och sajtens obundenhet till specifika företag.

Content marketing i form av podcasts och text är ju som känt effektivt och om vi tillåter Curly Labs bör även Happiness, Stormfors, Rabash mfl kunna få upp sina "nyheter" på sajten. Jag föreslår därför att "nyheten" om podcasten tas ned tills frågan diskuterats och vi har en formell policy.

Comments

Hej Jakob, Det har varit lite

pontus_nilsson's picture

Hej Jakob,

Det har varit lite stiltje på nyheter på drupalsverige.se och jag tyckte det kunde vara ok att visa lite på vad som händer. Men när du skriver det så här så förstår jag vad du menar.

Det är ju t.ex. skillnad på Curly Labs podcast och Drupalsnacks podcast som inte har ett företag som avsändare.

Jag kan avpublicera nyheten tillsvidare.

Pontus

//Pontus Nilsson, Digitalist

Ok, toppen. Tack Pontus. Alla

solipsist's picture

Ok, toppen. Tack Pontus.

Alla dessa podcasts har ju bra innehåll. Det rättvisaste vore om vi kan lista alla. För det bästa är om alla podcasts kan få utrymme och fler lyssnare. Vi vill ju uppmuntra till kunskapsspridning. En lösning vore att alla företag kan lägga upp länk till RSS eller podcast, eller att vi gör motsvarande "Planet Drupal" men för Sverige.